2021 – zárszó

Itt az év vége, és úgy gondolom, hogy egy rövid összefoglalást írok erről a meglehetősen aktív esztendőről.

Hosszú idő óta ez volt az első olyan évem, amelyet végre elejétől végéig aktívan, sportolással tudtam tölteni. 328 aktív nap kerekedett ki a végére. Ebben a vezető sport a kerékpározás, télen a spinning volt. Ezen kívül sok Proform abs edzés (hasgép), és néhány gyalogtúra is szerepelt a repertoárban. A mai napig pedig 9752 kilométer táv jött össze.

Rengeteg élménnyel gazdagodtam sok kirándulás során. Az év folyamán 44 nagyobb túrát sikerült megtennem, ezekből 28 túra a 100 kilométer távot meghaladta, sőt, a bűvös 200-as számot is teljesítettem idén.

Túráim során 15 tájegységet jártam be, ebből a legnagyobb szerelem a Balaton és a Balaton-felvidék, ahol idén 15-ször tekertem. Ezen kivül a Mezőföld, Gerecse, Tisza-tó, Cserhát, Kőszegi-hegység, Bükk, Göcsej, Őrség, Kis-Balaton, Bakony, Rábaköz, Fertő-tó, Zselic és Gemenc útjait koptattam.

Számos élménnyel gazdagodtam. Én igazán hálás vagyok azért, hogy ezt így végig tudtam csinálni. A jövő évre sem kívánhatok ennél jobbat, többet vagy szebbet. Legalább ilyet, vagy ennél jobbat, és akkor minden rendben lesz.

A jövő évre azt kívánom mindenkinek, hogy legyenek céljaitok, legyetek kitartóak és az eredmény nem marad el.

Én óriási hendikeppel indultam, s lám, idén ez sikerült. Nem, nem mindig élveztem, mert pl. a téli pulzuskontrollált spinning-edzések bizony nehezek, de ennek eredményeképpen lesz örömteli a felismerés a Bükkben és élvezetes a Balaton-felvidék.

Csak kitartóan, és mindig előre! és akkor jó lesz 2022 is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.